Kamers & Prijzen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Kamers met balkon op het zuid-oosten, met uitzicht over de weidse velden.

“Sinneblom keamer”

Deze kamer heeft een tweepersoonsbed (160 breed) en een vaste slaapplek voor een kind tot 8-10 jaar. Maximale lengte 165 cm. Op de kamer is een wastafel aanwezig.

“Weide keamer”

Deze kamer heeft een lit-jumeaux bed, welke ook los van elkaar geplaatst kunnen worden als 2 één persoons bedden, ook op deze kamer is een wastafel aanwezig.

Gasthuis/Cottage (nieuw)

Wilt u toch liever een verblijf op de begane grond met eigen ingang, sanitair en  het weidse uitzicht? Ook dat is mogelijk;  kijk alvast op www.quarantainecottage.nl en neem contact met me op.

Faciliteiten kamers

Toilet en douche bevinden zich op de overloop en worden gedeeld met eventuele andere gasten. Op de begane grond zijn nog een toilet en douche aanwezig waar u ook gebruik van kan maken. tijdens de corona crisis heeft iedere kamer zijn eigen douche en toilet

Op de overloop is een keukenblok, met koelkast, oventje, koffiezetapparaat, waterkoker, bestek, glazen en etc., waar u gebruik van kan maken.

Kamer prijzen 

De kamers met balkon op basis van:

1 persoon is € 50,-
2 personen € 55,-
3 personen € 69,- kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.
de kamerprijzen zijn excl. toeristenbelasting á  € 1,–  pp. per nacht

Ontbijt is € 6,50 pp.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”169″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”57″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”124″ img_size=”medium”][vc_single_image image=”46″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]