Bed & Breakfast

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Overnachten in het hart van Fryslân, aan de elfstedenroute, midden op het platteland.

Rust, ruimte en frisse lucht, waar je de zon ziet opkomen en in de avond weer ziet ondergaan.

De B&B is geheel rookvrij, zowel op het balkon als in de tuin.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Het ontbijt is ’s morgens tussen 7.00 en 9.00 uur. Er is een mogelijkheid om te ontbijten op het balkon of in de tuin. In overleg kunt u ook eerder of later ontbijten.

Er is een buiten-sauna. Tegen betaling kunt u gebruik maken van deze sauna; geheel prive gelegen achter in de tuin en met uitzicht over de (bloemen)velden.

U kunt hier voor een dag of dagdeel een fiets huren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”168″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”172″ img_size=”large” style=”vc_box_circle”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Mijn naam is Lucie Jorna en al jaren woon ik op deze mooie plek. Nu mijn kinderen de deur uit zijn dacht ik: wat zou ik het fijn vinden wanneer meer mensen ook van deze plek kunnen genieten. Zo ontstond het idee om een Bed & Breakfast te beginnen, zodat ik deze plek kan delen met anderen.

Vanaf 1 januari 2017 is mijn Bed & Breakfast dan ook een feit en heb ik prachtige kamers voor de gasten klaarstaan. Bel  me gerust als u vragen heeft of als u  met meerdere personen wilt komen overnachten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”52,168,169,57,175,49,124,123,173,122,121,174,53,104,105″][/vc_column][/vc_row]